Over Ons

Al meer dan 25 jaar bouwt, verbouwt en renoveert Jan Petersen en zijn team particuliere woningen en bedrijfsgebouwen, duurzaam en met aandacht voor mens en omgeving. Wij bouwen met garantie, met goede kwaliteit voor een goede prijs.

U wilt uw nieuwe (vrijstaande) woning, 2-onder-1-kap woning, bungalow of villa laten bouwen? Wij bouwen naar uw nieuwe woning volledig naar uw wensen.

U wilt uw huidige woning uitbreiden of verbeteren? Wij verbouwen uw bestaande woning, denk aan: uitbouwen, dakkapel plaatsen, indeling veranderen, kamers samenvoegen of opdelen, zolder of garage verbouwen.

Wij renoveren uw woning zodat uw huis weer aan de hedendaagse normen voldoet, denk aan isolatie en technische installaties.

Wij werken met een eigen team van timmerlieden en een vast netwerk van (technische) specialisten en kleine onderaannemers waar wij al jaren mee samenwerken. Wij nemen de totaalverantwoordelijkheid voor het volledige project.

Wij werken nauw samen met uw achitect (als u die heeft), altijd volgens planning en met nazorg en garantie, eventuele problemen lossen wij altijd op.

Wij verzorgen het complete traject: van het uitwerken van uw ideëen en plannen, tekeningen maken, constructeberekeningen maken, grondwerk, fundering, bouwen, timmeren, stuckwerk, isolatie, leidingen en technische installaties, tegelzetten, dakbedekking, inkoop van bouwmaterialen, afvoeren en recyclen van bouwafval en het regelen van alle benodigde bouwvergunningen.

U heeft één aanspreekpunt. Wij besteden veel zorg aan de planning en communicatie met u en tussen alle betrokken partijen. Wij zijn verantwoordelijk voor het totale project. Tijdens de bouw zijn aanpassingen altijd mogelijk, wij zijn flexibel en denken met u mee.

Wij bouwen uw nieuwe of bestaande woning duurzaam, als u wilt luchtdicht geïsoleerd met een warmtepompinstallatie en zonnepanelen. De uitvoering is ook duurzaam: wij kopen duurzame bouwmaterialen in en verzorgen de milleuvriendelijke afvoer en recycling van het bouwafval.